Baggerwerk

Baggerwerk

U bent opzoek naar betrouwbare partner die baggerwerkzaamheden uitvoert? D.Bos sleepdienst is gespecialiseerd in het uitvoeren van baggerwerk. Wij houden ons bezig met de aanleg en het onderhoud van havens en waterwegen, en met landaanwinning. Maar ook voor het weghalen van zand, slib en andere lagen van de waterbodem.

Wat is baggeren

omvat alle werkzaamheden die nodig zijn bij het weghalen van zand, slib en andere lagen van de waterbodem. Maar ook landaanwinning en opschonen van het oppervlaktewater.
Het woord baggeren komt van bagger, dat is slib dat ontstaat doordat plantenresten, afval, bodemmateriaal en bladeren zich vastzetten op de bodem van vaarwegen. Op den duur kan dit het scheepvaartverkeer of de capaciteit van het afvoeren van water hinderen.

Het baggerslib en -specie regelmatig verwijderen is dan ook belangrijk. Vaak is de bagger verontreinigd waardoor de afvoer gecompliceerder (en duurder) wordt.

Diensten

D.Bos sleepdienst voert baggerwerkzaamheden uit in het Nederland. Wij zijn vooral te vinden in de binnenstad van Amsterdam, Ijburg, Zaandam, Friesland en nog  vele andere plaatsen in Nederland.

Kosten baggerwerkzaamheden.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u met ons telefonisch of per mail contact opnemen.