Over ons

Op 15 april 2003 startte Dick Bos voor de tweede keer zijn eigen bedrijf, Dick Bos Sleepdienst. Dit keer besloot hij het op een andere manier aan te pakken. Zijn oudste zoon, Nick, behaalde al zijn papieren voor de binnenvaart en wilde samen met zijn vader gaan varen op hun eerste sleepboot ‘Anny’. Ruim een jaar later had ook zijn tweede zoon, Ben, de juiste papieren behaald en vlak daarna was het plaatje compleet toen ook zijn jongste zoon, Tom, zich aansloot bij het bedrijf.

Op 19 december 2007 kocht Dick zijn tweede sleepboot, ‘Tiny’, vernoemd naar de moeder en grootmoeder van de jongens. De derde sleepboot, met de gepaste naam ‘ Dikky’, verscheen op 23 april 2010. Na een jaar renovatie en her motorisering kwam de Dikky in de vaart.

Iets meer dan twee jaar later, op 28 juni 2012, begon het project van de duwboot, ‘ Tommy’. Ook deze wordt gemoderniseerd en opnieuw, milieubewust opgebouwd. Alle vier de boten zijn zo verschillend, dat er voor elke klus een gepaste boot beschikbaar is. Van klein stadswerk tot groot bovenmaats transport.

De kruiphoogte van onze laagste boot is 1,7 meter, terwijl de kijkhoogte van de grootste boot kan variëren van 3 meter tot maximaal 10,5 meter. Bent u dus op zoek naar een sleepdienst die van alle markten thuis is, neem dan vrijblijvend contact met ons op.